среда, 26 ноября 2008 г.

урбаноскоп виходить у реальність)

Отже, 28 листопада, о 19:00 урбаноскоп "ввімкнеться" в галереї "ПідWALL".

Галерея «ПідWALL»

Культурно-мистецький центр НаУКМА

вул. Іллінська, 9

урбаноскоп / urbanoscope

мистецький проект

28 листопада – 7 грудня, відкриття - 28 листопада, 19:00

«урбаноскоп» – це проект, що об’єднує «нові імена» українського мистецтва, територію галереї «ПідWALL» та інтернет-простір. Ідея проекту полягає у використанні міського простору як сировини та бази для мистецьких експериментів.

Учасники «урбаноскопу» презентують власне бачення сучасного міста та змін, які у ньому відбуваються. У проекті поєднуються і взаємоперетворюються живопис (традиційне мистецтво), звук, відео, фото (мультимедіа) та сучасні технології комунікації (блог urbanoscope.blogspot.com).

Елементи «урбаноскопу»:

«Форм(ат)и міста». Відкриття - 28 листопада, 19:00

«урбаноскоп» відкривається проектом Марії Павленко «Форм(ат)и міста». Трансформуючи в уяві реальну архітектуру, авторка створює власний «код» і «стискає» візуальний образ міста до його «елементарних частинок», простих взаємозамінних форм, які, проте, є основою і сутністю будь-якого урбаністичного простору. Проект Марії Павленко включає не тільки живопис авторки, а й відеопрезентацію блогу «Ритми міської графіки», учасники якого фіксують у фотознімках геометричні ритми індустріального середовища.

Проект триватиме до 7 грудня 2008 р. Вхід вільний.

Urban Sound Lab. 29 листопада, 19:00

Urban Sound Lab – музично-візуальна лабораторія «урбаноскопу». Музиканти, запрошені на проект, активно використовують «польові записи» міських шумів та звуків, та власні ритмічні малюнки, в поєднанні з сучасними технологіями обробки звуку.

Учасники: «Ентузіасти» (Евгений Невинный, Виктор Свободный, ambient); Віктор Пушкар (камерна електронна музика); Demolyne) (ambient); v4w.enko (glitch); проект «airfield» (idm).

Візуалізація: vj-team «True Pixel».

Вхід - 10 гр. Urban Sound Lab створено за підтримки Студентського Мистецького Інформаційного Товариства (СМІТ)

«Кордони». 6 грудня, 18:00

Показ короткометражних фільмів Андрія Литвиненка (за участю режисера).

Андрій Литвиненко – молодий український кінорежисер, учасник херсонського об’єднання «ТОТЕМ». Короткометражні фільми Андрія досліджують простори міст (Києва, Херсона) та їхніх мешканців – маргіналів, що опиняються поза кордонами – свідомості, соціуму чи повсякдення. Вхід вільний.

«Мистецтво. Місто. Мережа». 6 грудня, 19:00 обговорення проекту.



Комментариев нет: